The Grange Project by Vibe Design Group is a clever twist on the typical ‘picket fence’ theme that is commonly found in Melbourne’s Eastern suburbs.

Location: Canterbury, Melbourne

Floor Area: 365m2

Outdoor Area: 57m2

Photography: Peter Hyatt

A private beach house in Portsea by Vibe Design Group, designed to take in all of its surrounds – from passing ships in the distant bay views, to its immediate rural setting. The glass ends to the pool draw your eye to set the tone from the initial drive up. Behind a concrete fin, the ultimate pool deck that conjures a scene from a Slim Aarons photo shoot. On its own level, a guest retreat views back through the pool.

Location: Portsea, Victoria

Floor Area: 497m2

Outdoor Area: 246m2

Photography: Marshall Commercial Photography

Vibe Design Group were commissioned to create a family home in the leafy streets of Beaumaris, Melbourne. Their solution is Tramway. ‘Not’ your typical suburban home.

Location: Beaumaris, Melbourne

Floor Area: 327m2

Outdoor Area: 77m2

Photography: Robert Hamer

The existing Queensland weatherboard home, quintessential of its New Farm streetscape, was transformed as a renovation and additions project by Vibe Design Group. The home located just outside of Brisbane had a design approach that focused on the successful integration of old and new.

Location: New Farm, Brisbane

Floor Area: 332m2

Outdoor Area: 102m2

Photography: William Long

Kew House 1 is located on a corner site in the leafy suburb of Kew, by the banks of the Yarra River. This award-winning and functional 3 bedroom home, with its strong tapered shape, was designed by Vibe Design Group.

Location: Kew, Melbourne

Floor Area: 331m2

Outdoor Area: 38m2

Photography: Robert Hamer, Young & Percival

Introducing Vibe Design Group’s multi award-winning project ‘The Eyrie’. A remarkable neo-classical renovation for an over-scaled and abandoned mansion in Eaglemont.

Location: Eaglemont, Melbourne

Floor Area: 987m2

Outdoor Area: 217m2

Photography: Peter Hyatt, Young & Percival

This Hawthorn renovation project by Vibe, successfully preserves the heritage value of the home to the street, while the upper storey addition peers over the Victorian frontage. The transition from old to new maximises the space physically and visually, with open plan layout to the rear.

Location: Hawthorn, Melbourne

Floor Area: 262m2

Outdoor Area: 42m2

Photography: Grant Kennedy